marți, 24 aprilie 2012

Cazare Hunedoara, cazare la hotel restaurant de 3 stele

 Cazare Hunedoara hotel 3 stele


 Oferta de cazare in orasul Hunedoara

Hotelul restaurant Ciuperca, fosta pensiune restaurant ofera cazare si masa dar si alte servicii de calitate in orasul si judetul Hunedoara. Hotelul Ciuperca este clasificat de catre Ministerul Turismului la 3 stele. Pe site gasiti oferta de pret pentru cazare. Hotelul dispune de un restaurant, o terasa si o piscina in aer liber. De asemeni pune la dispozitia clientilor o parcare gratuita.

Judetul Hunedoara ofera o varietate de atractii turistice - vizitarea cetatii Devei cu telecabina, vizitarea castelului Corvinestilor, vizitarea Sarmizegetusei Regia din muntii Orastiei, vizitarea Sarmizegetusei Regia Ulpia Traiana si a muzeului, vizitarea furnalului de la Govajdia locul unde s-a turnat o parte din turnul Eiffel.

Rezervatia naturala a zimbrilor din Hateg, muzeul aurului din Brad, Sacaramb locul unde sau descoperit noi minerale unice in lume, vizitarea uneia dintre cele mai inalte biserici din Europa la Ghelari, lacul Cincis,statiunea Straja, rezervatia naturala Retezat, manastirea Prislop, biserica Densus.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu