sâmbătă, 28 iulie 2012

Distanta orase Deva - Hunedoara - Simeria

Deva - Hunedoara - Simeria

Distanta orase Deva, Hunedoara si Simeria

Cele 3 orase Deva, Hunedoara si Simeria sunt despartite de o distanta de +- 10 km intre ele.

 Distanta si traseu Deva - Hunedoara

Pentru a ajunge in orasul municipiu Hunedoara pornind din orasul municipiu resedinta de judet Deva se trece prin satul Santuhalm (sata apartinand teritorial de Deva) se trece de esemeni pe langa si prin satele Cristur si Barcea Mare, si prin comuna Pestisu Mare (cred ca apartine de Hunedoara) pe drumul national DN68B si se intra in orasul Hunedoara. Va intampina la inceput un peisaj destul de dezolant, peisaj care cuprinde fostul combinat, acum preluat de Arcelor Mittal intr-o oarecare masura. Partea buna este faptul ca orasul nu mai este la fel de poluat ca inainte, partea rea este legata de faptul ca nu mai exista locuri de munca.

 Deva - Simeria

Pentru a ajunge in Simeria pronind din Deva se poate ajunge fie pe drumul international E68/E79  / drumul national DN7 trecand prin satul Santuhalm si satul Santandrei, sau trecand prin Sanndrei si ocolind pe langa balta Saulesti se ajunge in orasul Simeria.

Hunedoara - Simeria

Pornind din Hunedoara se trece prin comuna Pestisu Mare, se trece prin si pe langa satele Cristur si Barcea mare pe drumul national DN68B si se face dreapta pe drumul national DN7 care este si drumul international E68/E79, se trece prin satul Santandrei si se ajunge in Simeria.
Se poate ajunge in Simeria pornind din Hunedoara (si viceversa) si urmand drumul catre satul Batiz, iesind din orasul Hunedoara prin strada Strandului pe dumul comunal DC113, din Batiz se face stanga pe drumul national DN66 / drumul international E79, din comuna Bacia puteti ajunge fie luand-o drepta inainte pe acest drum si apoi facand stanga pe drumul national DN7 / drumul international E68/E79, fie luand-o in Bacia la stanga spre satul Tampa pe drumul judetean DJ668D pana ajungeti in Simeria la intersectia cu drumul national DN7 / drumul international E68/E79.


Vizualizare hartă mărită

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu