sâmbătă, 18 august 2012

Preturi vanzari garsoniere in Deva - zone

Vanzari garsoniere in Deva

Preturi la garsoniere in Deva in functie de zone


Preturile in Deva variaza mai mult in functie de locuinta propriu zis decat decat de cartierul in care se cumpara locuinta. Variaza un pic si in functie de cartier - dar intr-o proportie mai mica acest aspect este luat in considerare. Anumite zone sunt considerate "mai putin sigure" in comparatie cu altele. Totusi eu nu am observat sa existe unele zone mai rele decat altele. Asta poate a existat acum mai multi ani, totusi in zilele noastre orasul este destul de sigur, sau cel putin asa lasa impresia :).

Cateva dintre preturile pe care vi le pot prezenta spicuite dintr-un ziar local de anunturi de mica publicitate ar fi: garsoniera 20 mp pret 38.000 lei pret negociabil, in zona Dacia, in zona strandului pretul unei garsoniere este de 65.000 lei, pret negociabil, in zona Iuliu Maniu o garsoniera se gaseste la vanzare la un pret de 55.000 lei negociabil, in zona Micro 15 o garsoniera se gaseste la vanzare la un pret de 48.000 lei negociabil.
In zona Bulevardului 22 Decembrie o garsoniera de 48 mp se vinde la un pret de 25.000 euro, la in zona Balcescu (o zona destul de bunicica care este mai la periferia orasului) o garsoniera care este la et. 3 / 4 se vinde cu 18.000 euro. O garsoniera pusa la vanzare in zona Decebal o gasiti tot la 18.000 euro (negociabil) / zona centrala in Deva.

Orasul Deva are majoritatea blocurilor de 4 etaje, in anumite zone se gasesc si blocuri de 10, 9 sau 8 etaje. Acestea se gasesc pe langa Calea Zarandului / DN 7 / E 68, in zona magazinului Ulpia si Bulevardului Decebal si Bulevardului 22 Decembrie si cateva blocuri turn in zona Micro 15 si pe strada Iuliu Maniu cum se vine dintre gara catre centrul orasului.
In centrul vechis sunt locuinte vechi care au nevoie de reparatii capitale / gen cladiri cu bulina rosie din centrul vechi al Bucurestiului.

Cartierele orasului Deva

Cartierele cele mai importante ale orasului sunt: Centrul este cuprins in Bulevardele 22 Decembrie, Decebal, strada Iuliu Maniu, strada Imparul Roman si strada Mihai Eminescu (o parte a ei) - cuprinde magazinul Ulpia si magazinul centru comercial Deva Mall, cartierul Emanoil Gojdu - strada Marasti, strada Carpati, strada Duiliu Zamfirescu, Aleea Lalelelor, Cartierul Dorobanti - bulevardul Nicolae Balcescu, Aleea Saturn, strada Gheorghe Doja, strada Edy Endre, Aleea Zambilei, Centrul Vechi este cuprins intre strazile: strada Octavian Iosif, strada Avram Iancu, strada Decebal, strada Iuliu Maniu, cuprinde statuia lui Traian de langa primaria Devei, prefectura care este langa parcul cetatii, piata Unirii, teatrul de arta al orasului, strada Lucian Blaga - acestea sunt zonele unde ar fi de preferat sa cumparati sau sa inchiriati.
Alte cartiere mai sunt Micro 15 langa cartierul Dacia si cartierul Dorobanti, cartierul Progresul langa zona centrala si centrul vechi, cartierul Ceangai langa cartierul Dorobanti, cartierul Dacia langa zona centrala si cartierul Emanoil Gojdu si cartierul Viile Noi si cartierul Calugareni - in aceaste zone nu se prea inchiriaza fiind considerate prea departe de zona centrala.

Harta cariere oras Deva

Vizualizare hartă mărită

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu